طرز تهیه 5 دمنوش عالی برای سرماخوردگی

512
دمنوش های گیاهی روشی فوق العاده برای درمان علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند که با آن‌ها آشنا می‌شویم

دمنوش‌ های مفید برای سرماخوردگی

دمنوش‌های گیاهی التیام بخش است و خواص ضد میکروبی هم دارد و از طرفی تهیه آن آسان است، به همین دلیل در فصل  سرما و زمانی که آنفلوآنزا و سرماخوردگی جولان می‌دهد؛ کاربرد فراوانی دارد هم برای پیشگیری و هم برای درمان. در ادامه با چند نمونه از این دمنوش‌ها آشنا می‌شوید:

اصول کلی آماده سازی دمنوش

برای تهیه دمنوش باید از آب جوش استفاده کنید . آب در حال جوش را روی گیاه دارویی مد نظرتان بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی کتری بگذارید تا دم بکشد. برای هر لیوان دمنوش  استفاده از حدود یک قاشق غذاخوری گیاه خشک مناسب است.

دمنوش لیمو با طعم سیر

  • مواد لازم
  • سیر رنده شده یا تکه شده  – 2 تا 3 حبه
  • زنجبیل تازه –  3 برش
  • عسل و آب – به مقدار لازم
  • لیمو ترش  – 2 تا 3 عدد
  • روش تهیه
  • در یک شیشه حبه‌های سیر رنده یا تکه  شده و برش های تازه زنجبیل را بریزید.
  • روی آن آب جوش  بریزید و حداقل 20 دقیقه کنار بگذارید تا خیس بخورد.
  • آب دو تا سه عدد لیمو را به مواد اضافه و از این دمنوش روزی دو تا سه فنجان میل کنید.

دمنوش آویشن

  • مواد لازم
  • آویشن –  یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • عسل –  یک قاشق چای‌خوری
     
  • روش تهیه
  • آویشن را با آب‌جوش  دم کنید و با عسل مخلوط و روزانه میل کنید.

دمنوش مریم گلی

  • مواد لازم
  • مریم گلی خشک –  یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • عسل – به مقدار لازم
  • روش تهیه
  • برگ خشک مریم گلی را داخل قوری بریزید و آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا حداقل به مدت 20 دقیقه دم بکشد. عسل را به آن بیفزایید و روزانه چند بار از این دمنوش بنوشید.
     
  • نکته
  • اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی به سر می برید از مصرف  دمنوش مریم گلی خودداری کنید.

طرز تهیه 5 دمنوش عالی برای سرماخوردگی

دمنوش نعناع فلفلی

  • مواد لازم
  • نعناع فلفلی خشک  – 2 قاشق غذاخوری
    عسل – به میزان لازم
  • روش تهیه
  • نعناع فلفلی را داخل آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند.

دمنوش زنجبیل و سیر

  • مواد لازم
  • زنجبیل تازه با پوست –  3 تا 4 برش
  • سیر رنده شده  یا قطعه شده –  یک حبه
  • پودر فلفل قرمز –  به مقدار دلخواه
  • چای دلخواه ( چای سیاه یا چای سبز) – کمی
  • عسل –  به دلخواه
  • شیر –  اختیاری
  • روش تهیه
  • برش‌های زنجبیل و حبه سیر رنده شده را داخل قوری آب جوش  بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه دم بکشد.
  • از دمنوش زنجبیل دم کشیده برای  دم کردن چای خود (چای سیاه یا چای سبز) استفاده کنید.
  • پودر فلفل قرمز را به مقداری که می توانید تندی آن را تحمل کنید به مواد اضافه کنید.
  • در صورت تمایل می توانید آن را به شیر و همراه کمی عسل اضافه کنید.
  • می‌توانید روزی سه تا چهار فنجان از این دمنوش بنوشید.
  • نکته
  • کسانی که مشکل گوارشی دارند در  مصرف سیر و زنجبیل  احتیاط کنند.
  • برای استفاده بهینه از خواص دمنوش‌ها می‌توانید  ‌یک حوله روی سر و صورتتان بیندازید و بخار آن را استشمام کنید.

گردآوری:دینگ لند

منبع: khorasannews.com

لینک کوتاه:https://1sl.ir/SvEFO